Dinerkaart

VOORGERECHTEN

Soep van pommedori tomaten met basilicum. (v). 6.0

Soep van pompoen met kokos, sereh en koriander. (v). 6.0

Portobello met zongedroogde tomaat, geitenkaas en pecannoten. (v). 8.5

Gamba’s uit de oven ”piri-piri”. 9.5

Papadum gevuld met kruidensla, gerookte zalm en citroenmayonaise. 10.5

Eendenpaté met zoete aardappelchips en siroop van port. 10.5

Rundercarpaccio met pesto en boerenkaas van Koopman. 10.5

 

HOOFDGERECHTEN

Pizza van Libanees brood met gegrilde groenten, kaas en rode peper. (v). 10.5

Risotto met paddenstoelen, truffel en Parmezaanse kaas. (v). 12.5

Verse vis van de afslag bij Den Oever, zie de wand.

 

Van de BBQ (BLACK BASTARD), met salsa rosso, gekruide aardappelen en gemengde groenten.

Tournedos van Irish Prime, heerlijk mals Iers rundvlees 150 gr. 19.5

Runderbavette 200 gr. 22.0

Runder rib-eye 250 gr. 24.5

Hertenbiefstuk 150 gr. 24.5

 

Met huisgemaakte friet en gemengde salade

Pita met falafal, tabouleh en yoghurt-muntsaus. (v). 12.0

Gua Bao met buikspek, hoisin, kimchi en zoetzure komkommer. 14.0

Huisgemaakte saté van kippendijen. 15.5

Gebakken biefstuk 200 gr. met champignons en gebakken ui. 18.5

Wagyuburger van Het Koeienhuis met soja-wasabisaus. 16.0

Spare-ribs met jus van eigen marinade. 16.0

 

Heeft U een allergie, meld het ons. Wij houden hier zorgvuldig rekening mee.