Lunchkaart

Desembrood van Het Bakkersatelier wit of bruin:

Warme geitenkaas met rucola, pecannoten en balsamicostroop (v). 8.5

Carpaccio met pesto en boerenkaas van Koopman. 9.5

Gerookte zalm met citroenmayonaise. 8.5

Kalfskroketten van Oma Bobs. 7.5

Uitsmijter met ham en kaas. 8.0

 

Tosti van Turkse bol met ham en kaas. 4.0

Soep van pommedoritomaten met basilicum (v). 6.0

Soep van pompoen met kokos, sereh en koriander. 6.0

Megaburger HNBP op Turkse bol. 9.5

Pul huisgemaakte friet. 3.0

 

BORRELTIJD

Bitterballen van Oma Bobs 6 stuks. 5.25

Gemengd bittergarnituur 12 stuks. 9.5

Warme nacho’s met salsa, rode ui en kaas (v). 5.25

Hot chicken wings met chili saus 6 stuks. 7.0

 

NAGERECHTEN

Meringue met salted caramel en vanille-ijs. 6.0

Huisgemaakte slagroomtruffel met mango-ijs. 6.0

Blanke peer met amandel-ijs en chocoladesaus. 6.0

Dadelcake met ijs van marsepein. 6.0

Huisgemaakte appeltaart. 3.5

 

Wij werken zo veel mogelijk met producten uit eigen tuin en van regionale leveranciers.